Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De cursus is verplicht voor uitvoerende werknemers van bedrijven met een VCA-certificering en voor uitvoerende werknemers die risicovolle werkzaamheden verrichten op diverse locaties.

Met het volgen van deze cursus basisveiligheid (VCA) leert men de basisveiligheidsregels die gelden in zijn of haar vakgebied om zo werkzaamheden met een verhoogd risico op een verantwoorde, veilige en gezonde wijze te kunnen uitvoeren.

Tijdens deze eendaagse cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Arbowet
* Risico's, gevaren en preventie
* Veilig werken met gereedschappen
* Gevaarlijke stoffen
* Brand- en explosiegevaar
* Werkvergunningen en besloten ruimten
* Gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen
* Hijsen en tillen
* Werken op hoogte

Deze cursus wordt mondeling verzorgd waarbij er, naast het bespreken van de leerstof, veel aandacht is voor het maken en bespreken van proefexamens. Daardoor weet u welke onderwerpen u beheerst en aan welke onderwerpen u extra aandacht moet besteden.

Aan het einde van deze cursus zal aansluitend het B-VCA-examen worden afgenomen door een ECABO erkend Examencentrum VCA. Indien deze met een positief resultaat wordt afgesloten ontvangt u een B-VCA diploma en een pasje op creditcardformaat dat voor tien jaar geldig is.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!