Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Vanuit de CAO voor het bouwbedrijf is er de verplichting dat u over een deskundigheidscertificaat moet beschikken indien u werkzaamheden verricht langs de weg.

Het werken langs de weg brengt extra gevaren met zich mee waardoor er nog teveel ongevallen gebeuren. Dit is niet altijd de schuld van de weggebruiker, ook degene die de werkzaamheden langs de weg uitvoert speelt hierbij een grote rol. De cursus is dan ook bedoeld voor werknemers die werkzaamheden verrichten op wegen binnen en buiten de bebouwde kom.

Na het volgen van de cursus bent u zich bewust van de potentiële gevaren en heeft u praktische vaardigheden geleerd welke noodzakelijk zijn voor het veilig (laten) uitvoeren van werkzaamheden voor u en uw collega's.
 
Tijdens de eendaagse theoretische cursus, komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Organisatie van het wegbeheer
* Naamgeving
* Organisatie aan en op de weg
* Relatie met de Arbowet
* Bebakening en markeringen
* Veiligheidskleding
* Praktische oefeningen
* Verkeersmaatregelen op autosnelwegen en niet-autosnelwegen
 
Aan het einde van deze cursus zal aansluitend het theoretisch examen worden afgenomen door Centraal Bureau Examens bv. (CBEX). Indien deze met een positief resultaat wordt afgesloten ontvangt men een certificaat en een pasje op creditcardformaat voor het veilig werken langs de weg.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!