Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Elke werknemer die tijdens het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden een stapelaar bedient, is verplicht vanuit de Richtlijn Arbeidsmiddelen hiervoor een passende opleiding gevolgd te hebben.

Na het volgen van de cursus is uw theoretische kennis actueel en zijn uw praktijkvaardigheden aantoonbaar getraind. U kunt veilig aan de slag met de stapelaar en voorkomt gevaarlijke situaties voor uzelf en uw collega's.

Tijdens de eendaagse cursus waarin zowel theorie als praktijk worden geoefend, komen de volgende onderwerpen aan bod:
* Controleren van de stapelaar
* Dagelijks onderhoud
* Verschillende typen stapelaar
* Hefcapaciteiten en belading van de stapelaar
* Veiligheidsvoorzieningen
* Herkennen van risicovolle situaties
* Bediening en besturing van de stapelaar
* Koud stapelen, pallet- en rij-instellingen

De cursus bestaat uit 1 dagdeel theorie en 1 dagdeel praktijkoefeningen. Het aantal deelnemers per groep is normaal maximaal 6 personen. Dit garandeert dat elke cursist een goede persoonlijke begeleiding krijgt van de trainer.

De cursus wordt bij voorkeur op locatie van de opdrachtgever gegeven. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de eigen stapelaar. Uiteraard dient deze truck in goede staat te verkeren en gekeurd te zijn.

Aan het einde van deze cursus zal aansluitend het theoretisch en praktisch examen worden afgenomen door Centraal Bureau Examens bv. (CBEX). Indien deze met een met een positief resultaat wordt afgesloten ontvangt men een stapelaarcertificaat en een pasje op creditcardformaat dat voor vijf jaar geldig is.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!