Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

VCU staat voor Veiligheids en Gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Nadat uw veiligheidssysteem is opgezet en geïmplementeerd, kan men na drie maanden een audit laten uitvoeren door een certificatie-instelling.

De VCU betreft een arbozorgsysteem waarmee een organisatie gestructureerd vorm kan geven aan het beleid op het gebied van arbozorg. Centraal bij VCU certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker en uitzendkracht.Doel van VCU certificering is het voorkomen en zonodig verminderen van ongevallen, schade, schade aan derden (bijvoorbeeld bij klanten) en materiële schade. Door een VCU certificering is uw organisatie in staat relevante processen beter te beheersen en deze continu te optimaliseren.

Door uw bedrijf VCU te certificeren zullen er als gevolg van de veiligere en gezondere werkomgeving:
* Minder verwondingen ontstaan
* Minder verzuim als gevolg van arbeidsongevallen zijn
* Minder kans op calamiteiten zijn
* Meer aandacht voor arbozorg en veiligheid

Tevens zal uw bedrijf door het behalen van het VCU-certificaat, potentiële klanten aantrekken die het VCU certificaat eisen.

Wij komen graag bij u langs om toe te lichten wat dit voor uw organisatie kan betekenen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!